Как да деактивирате временно акаунта си в Instagram.

Как да деактивирате временно акаунта си в Instagram.

Днес Instagram е една от най-големите услуги за социални мрежи за споделяне на снимки и видео, собственост на Facebook, Inc. Но ако сте решили да си починете от виртуалния си живот, следвайте инструкциите по-долу, за да научите как временно да деактивирате акаунта си в Instagram. *

* Забележка:Имайте предвид, че след като деактивирате акаунта си в Instagram, всички ваши коментари и харесвания ще бъдат скрити, докато не активирате отново акаунта си.

Как временно да деактивирате акаунта си в Instagram.

Ако най-накрая сте решили да деактивирате временно акаунта си в Instagram, тогава е по-лесно и по-добре да направите това от браузъра на вашия компютър, вместо от приложението Instagram на вашия смартфон с Android.един. От любимия си уеб браузър на вашия компютър, влезте в акаунта си в Instagram .
две. На страницата Първи стъпки щракнете върху Икона на профил в горния десен ъгъл на страницата.

Как да деактивирате временно акаунта си в Instagram

3. Кликнете върху Редактирай профил до вашето потребителско име.

Как временно да деактивирате акаунта си в Instagram

Четири. На страницата „Редактиране на профил“ слезте надолу и щракнете Временно деактивирайте акаунта ми .

Как да деактивирате акаунта си в Instagram

5. На страницата „Временно деактивирайте акаунта си“ щракнете върху падаща стрелка и изберете причина да деактивирате акаунта си в Instagram.

изображение

6. накрая, въведете вашата парола за вход в Instagram и след това щракнете Временно деактивиране на акаунта . *

* Бележки:
един.Това действие ще скрие само данните от вашия профил (снимки, публикации и коментари) от други. Instagram ще запази всички данни от вашия профил, освен ако не изтриете акаунта си (вижте част 2 по-долу).
две.Ако искате да активирате отново акаунта си в Instagram, просто влезте с вашето потребителско име и парола и ще можете да продължите оттам, откъдето сте спрели.

Деактивирайте Instagram

Това е!

Набираме персонал