КОРЕКЦИЯ: Съобщението в Gmail не е доставено. Изпращате това от друг адрес или псевдоним, като използвате функцията „Изпращане на имейл като“ (Решено)

КОРЕКЦИЯ: Съобщението в Gmail не е доставено. Изпращате това от друг адрес или псевдоним, като използвате функцията „Изпращане на имейл като“ (Решено)

Съобщението за грешка в Gmail „Съобщението не е доставено. Изпращате това от друг адрес или псевдоним, използвайки функцията „Изпращане на имейл като“, означава, че сте настроили неправилно допълнителния имейл акаунт, който сте използвали за изпращане на имейла.

GMAIL ви позволява да изпращате имейли, като използвате различен имейл адрес, който ви принадлежи (Изпращане на имейл като). За да се възползвате от тази функция, трябва да добавите правилно необходимите настройки за имейл акаунта, който искате да използвате (потребителско име, парола и SMTP сървър) към настройките на вашия акаунт в Gmail, в противен случай ще получите следните грешки след изпращане на имейл:

 • „Съобщението не е доставено. Изпращате това от друг адрес или псевдоним, като използвате функцията „Изпращане на имейл като“. Настройките за вашия акаунт „Изпращане на имейл като“ са неправилно конфигурирани или остарели. Проверете тези настройки и опитайте да изпратите отново'
 • „Съобщението не е доставено.. Изпращате го от друг акаунт в Google, използвайки функцията „Изпращане на имейл като“. За да изпратите това съобщение, моля, влезте: https://accounts.google.com/signin/continue?s…Отговорът от отдалечения сървър беше:
  534 5.7.14

Съобщението в Gmail не е доставено. ВиеКак да поправите грешката в Gmail: Съобщението не е доставено. Изпращате това от друг адрес или псевдоним, като използвате функцията „Изпращане на имейл като“.

За да разрешите грешката „Съобщението не е доставено“ в Gmail, когато използвате функцията „Изпращане на поща като“, следвайте инструкциите по-долу според вашия случай.


Случай А. Коригирайте „Съобщението не е доставено“, когато използвате функцията „Изпращане на поща като“ с друг акаунт в Gmail.

Ако искате да изпратите имейл от вторичен акаунт в Gmail, който притежавате, като използвате функцията „Изпращане на поща като“ в GMAIL, изпълнете следните стъпки:

Стъпка 1. Разрешете по-малко сигурни приложения и приложения във втория акаунт в GMAIL.

един. Впиши се към вашия вторичен акаунт в Gmail (профилът GMAIL, от който искате да изпращате поща) и отидете до следната връзка:

две. Нагласи Достъп за по-малко сигурни приложения настройка на: НА (Включи).

достъп до gmail за по-малко сигурни приложения


Стъпка 2. Изключете потвърждаването в 2 стъпки във втория акаунт в GMAIL.

един. Впиши се към вашия вторичен акаунт в Gmail и отидете до Google Моят акаунт настройки.

две. В секцията „Вход и сигурност“ щракнете Влизане в Google .

gmail проверка в 2 стъпки

3. Нагласи Потвърждаване в 2 стъпки опция за Изключено . *

* Забележка:Ще се появи изскачащ прозорец, за да потвърдите, че искате да изключите потвърждаването в 2 стъпки. Изберете Добре .

деактивирайте проверката в 2 стъпки на Gmail


Стъпка 3. Добавете втория акаунт в Gmail в настройките „Изпращане на имейл като“ на първия си акаунт в Gmail.

един. Впиши се към основния си акаунт в Gmail и отворете GMAIL.

две. Щракнете върху Предавка икона изображениегоре вдясно и изберете Вижте всички настройки.

3. Изберете Сметки и импорт раздел и след това щракнете Добавете друг имейл адрес в опциите „Изпращане на имейл като“.

изображение

Четири. На първия екран въведете име и на вторичен адрес в Gmail който искате да използвате с функцията „Изпращане на имейл като“ (изпращане на имейл от) и щракнете Следваща стъпка .

изображение

5. На следващия екран щракнете Изпратете потвърждение за да потвърдите, че притежавате този акаунт.

Добавете друг псевдоним на имейл gmail

6. Впиши се към вторичния акаунт в Gmail, който току-що добавихте и отворите Gmail.
7. Отворете новото имейл съобщение от екипа на GMAIL и следвайте инструкциите в него, за да потвърдите, че притежавате акаунта, който сте добавили.
8. Когато проверката приключи, сте готови да използвате своя допълнителен имейл адрес в Google, за да изпращате имейлите си.

ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕИЗПРАВНОСТИ: Ако все още не можете да добавите допълнителния Gmail адрес с грешка: ' Неуспешна идентификация. Моля, проверете вашето потребителско име/парола и достъп до по-малко сигурни приложения за...[GMAIL AGOOUNT]. Сървърът върна грешка: '535-5.7.8 Потребителско име и парола не са приети. Научете повече на 535 5.7.8 https://support.google.com/mail/?p=BadCredentials…- gsmtp , код: 535 “, след което отново активирайте потвърждаването в 2 стъпки, генерирайте парола за приложение и я използвайте, за да добавите вторичния имейл акаунт в Gmail. Подробните инструкции можете да намерите в това Помощна статия за Google .


Случай Б. Коригирайте „Съобщението не е доставено“, когато използвате функцията „Изпращане на имейл като“ с акаунт извън Gmail.

Ако искате да изпратите имейл от алтернативен имейл акаунт, който притежавате (напр. POP3, Office365 и др.), като използвате функцията „Изпращане на поща като“ в GMAIL, изпълнете следните стъпки:

един. Впиши се към вашия акаунт в Gmail и отворете GMAIL.

две. Щракнете върху Предавка икона Добавете имейл адрес за изпращане на поща като - Gmailгоре вдясно и изберете Вижте всички настройки.

3. Изберете Сметки и импорт раздел и след това щракнете Добавете друг имейл адрес в опциите „Изпращане на имейл като“.

Изпращайте поща през вашия SMTP сървър

Четири. На първия екран въведете име и на алтернативен имейл адрес който притежавате и искате да го използвате с функцията „Изпращане на имейл като“ (изпращане на имейл от) и щракнете върху Следваща стъпка .

изображение

5. На следващия екран дайте необходимата информация за имейл адреса (акаута), който добавяте:

 • Въведете Име на SMTP сървър на имейл акаунта, който добавяте.
 • Въведете Потребителско име на имейл акаунта, който добавяте.
 • Въведете парола на имейл акаунта, който добавяте.
 • Посочете Порт на SMTP сървъра и и на вид на връзката.

6. Когато сте готови, щракнете Добавяне на профил и преминете към следващата стъпка (7).

ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕИЗПРАВНОСТИ: Ако след щракване върху бутона „Добавяне на акаунт“ получите една от следните грешки, продължете както следва:

 • „Не можа да се свърже със сървъра. Моля, проверете отново сървъра и номера на порта': В този случай се уверете, че сте посочили правилното име на SMTP сървъра, номера на SMTP порта и типа на връзката.
 • 'Неуспешна идентификация. Моля, проверете вашето потребителско име/парола' : В този случай продължете и проверете дали потребителското име и паролата, които сте посочили за удостоверяване със SMTP сървъра, са правилни.
 • 'Неуспешна идентификация. Моля, проверете вашето потребителско име/парола. Сървърът върна грешка: TLS договарянето е неуспешно, сертификатът не съответства на хоста., код: 0': В този случай задайте Порт да се 25, изберете Незащитена връзка и опитайте отново да добавите акаунта. *

* Забележка:Ако проблемът „TLS Negotiation failed“ продължава, тогава трябва да се свържете с вашия доставчик на имейл, за да коригирате проблема, тъй като грешката показва, че се случва едно от следните:

  1. SMTP Mail сървърът, който сте посочили, няма валиден сертификат или изобщо няма сертификат.
  2. Сертификатът, който SMTP Mail сървърът предоставя на Gmail по време на връзката, не съдържа името на домейна, което Gmail използва за свързване към SMTP Mail сървъра.

7. Когато видите следващия екран:

1. Отворете пощенската кутия на имейл акаунта, който току-що добавихте, и отворете новото имейл съобщение от екипа на GMAIL.

2. Щракнете върху отворен на връзка за потвърждение , или копие и паста на Код за потвърждение от имейл съобщението до този прозорец и щракнете Потвърдете .

8. Вие сте готови. Щракнете върху реда „От“ във всяко съобщение, което съставите, за да изберете адреса, от който да изпратите.

Това е!

Набираме персонал