Мека

КОРЕКЦИЯ: Телевизорът на Samsung или LG не може да разпознае USB устройство с размер до 2TB или по-голям. (решено)

Този урок съдържа инструкции за отстраняване на следния проблем на модерен телевизор на Samsung или LG: Телевизорът не може да разпознае USB твърд диск До 2TB или над 3TB дисково пространство (напр. 4TB, 6TB и т.н.)

КОРЕКЦИЯ: Планираната задача не започва при влизане на всеки потребител или работи във фонов режим в Windows 10. (Решено)

Инструкции за отстраняване на следния проблем в Windows 10: Планираната задача не стартира при влизане на който и да е потребител или работи във фонов режим.

КОРЕКЦИЯ: Сигурното зареждане не се поддържа или не е налично (решено)

Инструкции стъпка по стъпка за решаване на проблемите „Сигурното стартиране не се поддържа“ и „Сигурното зареждане е изключено“, когато се опитвате да инсталирате Windows 11.

КОРЕКЦИЯ: Сигурността продължава да спира бъг на XIAOMI телефони (решено)

Този урок съдържа инструкции за разрешаване на грешката „Сигурността продължава да спира“ на телефон Xiaomi.

КОРЕКЦИЯ: Иконата за настройки липсва от менюто 'Старт' на Windows 10 (решено)

В този урок ще покажа, за да коригирам проблема с липсващата икона за настройки в Windows 10. (Активирайте иконата за настройки в менюто 'Старт' на Windows 10)

КОРЕКЦИЯ: SharePoint Изчерпва място. Мястото за съхранение на този сайт е почти изчерпано.

Подробни инструкции за разрешаване на грешката „SharePoint Running of space“ в Office 365. (Как да освободите място за съхранение в SharePoint Online)

КОРЕКЦИЯ: Бавен достъп до мрежови споделени папки в Windows 10/8.1 (решено)

Този урок съдържа инструкции за разрешаване на проблема с бавния достъп до мрежови устройства (споделяне) в Windows 10 и Windows 8.1.

КОРЕКЦИЯ: Грешка в инструмента за изрязване „Това приложение не може да се отвори“ в Windows 11 (решено)

Този урок съдържа инструкции за коригиране на грешката на инструмента за изрязване „Това приложение не може да се отвори“ в Windows 11. (КОРЕКЦИЯ: Не мога да отворя инструмента за изрязване)

КОРЕКЦИЯ: Някои приложения трябва да бъдат деинсталирани – Не можахме да деинсталираме тези приложения – Windows 10 (решено)

Този урок съдържа инструкции за коригиране на следната грешка в Windows 10 „Някои приложения трябва да бъдат деинсталирани....Не можахме да деинсталираме тези приложения“/.

КОРЕКЦИЯ: Нещо се обърка в Windows Update (Windows 10/11).

В това ръководство ще намерите няколко метода за разрешаване на грешката при актуализацията на Windows 10/11 „Нещо се обърка. Опитайте да отворите отново настройките по-късно.

КОРЕКЦИЯ: Посоченият домейн или не съществува, или не може да се свърже с него (решено)

Този урок съдържа инструкции за разрешаване на проблема „Посоченият домейн или не съществува, или не може да се осъществи връзка“.

Коригираната скорост на процесора в групата е ограничена от системния фърмуер – идентификатор на събитие 37 (решено)

Този урок съдържа инструкции за разрешаване на грешката „Скоростта на процесора в групата е ограничена от системния фърмуер“ (Идентификатор на събитие 37) в Windows 7, 8 и 10 OS.

Как да коригирате проблеми с менюто 'Старт', Cortana, настройките и лентата на задачите в Windows 10

След публикуването на Windows 10 се сблъсках с много различни проблеми с най-новата ОС. Повечето от проблемите, идентифицирани като неизправности в лентата на задачите и няколко функции или приложения на Windows. Поради тези неизправности потребителят е изправен пред някой от следните проблеми: Бутонът Старт не реагира. Кортана се срива. TaskBar не работи. Windows Store…

КОРЕКЦИЯ: Програмите за стартиране на Windows 10 не се стартират (решено)

Инструкции за разрешаване на следния проблем: Стартиращите програми на Windows 10 не се стартират (Програмите за стартиране не работят с Windows 10).

Как да поправите: C:System Volume Information не е достъпна – Достъпът е отказан.

В тази статия ще намерите инструкции как да заобиколите грешката „Информацията за обема на системата C: не е достъпна – достъпът е отказан“ в Windows 10/8/7 OS.

КОРЕКЦИЯ: Грешка в ТОЧКАТА НА СТАТУС в Chrome или Edge. (решено)

В това ръководство ще намерите няколко метода за коригиране на грешката STATUS BREAKPOINT в браузърите Chrome и Edge.

Как да коригирате BSOD проблеми със синия екран на смъртта в Windows.

Това ръководство за отстраняване на неизправности съдържа подробни инструкции за отстраняване на проблеми със синия екран на смъртта - BSOD - в Windows 10, 8.1, 8, 7 или Vista OS.

КОРЕКЦИЯ: Бавна скорост на изтегляне на Steam.

Този урок съдържа инструкции за коригиране на бавната скорост на изтегляне на Steam. (КОРЕКЦИЯ: Бавно изтегляне в игрите на Steam)

КОРЕКЦИЯ: ЧАСОВНИК WATCHDOG TIMEOUT BSOD в Windows 10

В този урок ще намерите подробни стъпки, за да разрешите грешката на синия екран „Clock Watchdog Timeout“ в Windows 10 OS.

КОРЕКЦИЯ: Съхранявайте приложения или файлове, които липсват след актуализация на Windows 10 1709 (решено)

Как да КОРИСИМ проблем: Съхраняване на приложения или файлове, липсващи след Windows 10 Update 1709. (Файлове и приложения липсват след Windows 10 Update).