Мека

Как да коригирате грешката BSOD STOP: c0000018 {Conflicting Address Range}.

Този урок съдържа подробни инструкции как да коригирате грешката BSOD c0000018 на Windows OS (Conflicting Address Range. Посоченият диапазон на адресите е в конфликт с адресното пространство)

КОРЕКЦИЯ: Предоставената парола не отговаря на изискванията за пароли в Windows 10 (Решено)

Подробни инструкции за отстраняване на грешката „Предоставената парола не отговаря на изискванията за пароли на този компютър“ в Windows 10.

Как да коригирате Невъзможно зареждане на драйвер на устройството за звукова карта, грешка с код 39 или код 10 (решено)

В компютъра на клиента се появи следната грешка в диспечера на устройства: звуковата карта (Realtek AC97) беше маркирана с удивителен знак и в свойствата на устройството се появи следната грешка: Windows не може да зареди драйвера на устройството за този хардуер. Драйверът може да е повреден или липсва. (Код 39). Грешка 39 се появява предимно след инсталирането на...

КОРЕКЦИЯ: SysPrep Фатална грешка: dwRet = 31, Машината е в невалидно състояние или не можахме да актуализираме записаното състояние.

В този урок ще намерите подробни инструкции как можете да подготвите Sysprep вашата Windows 7, 8 или 10 машина повече от три (3) пъти и да заобиколите „Дата, час, грешка 0x0f0073 SYSPRP RunExternalDlls: Не се изпълняват DLL файлове; или машината е в невалидно състояние, или не можахме да актуализираме записаното състояние, dwRet = 31' фатална грешка при изпълнение на Sysprep.

Как да поправя: Инсталацията на Chrome не бе успешно - Инсталаторът на Google Chrome не успя да стартира проблем (Решен)

Този урок съдържа подробни инструкции как да коригирате неуспешната инсталация на Chrome – Инсталационната програма на Google Chrome не успя да стартира проблема.

Как да коригирате грешката Sysprep msdtcprx.dll 0x0f0082 0x000000b7 (решена)

КОРЕКЦИЯ фатална грешка на Sysprep msdtcprx.dll 0x0f0082 0x000000b7. (0x0f0082 SYSPRP LaunchDll: Неуспех, 0x0f0070 Деинсталиране на SYSPRP RunExternalDll - Преинсталирайте услугата MDSTC)

Решено: DHCP услугата не може да стартира Достъпът е отказан. (Windows 10/8/7)

Подробни инструкции за решаване на следния проблем в Windows 10/8/7 OS: DHCP SERVICE НЕ МОЖЕ ДА СТАРТ. ДОСТЪПЪТ Е ОТКАЗАН. (Без достъп до мрежа или интернет)

Как да поправите Sysprep не успя да потвърди вашата инсталация на Windows“.

Този урок съдържа подробни инструкции как да разрешите проблема „Sysprep не успя да потвърди инсталацията ви“, когато се изпълнява SYSPREP.

Как да поправите грешка в дискорд без маршрут. (решено)

В това ръководство ще намерите няколко метода за разрешаване на грешката в Discord No Route. (Как да коригирам грешки при NO ROUTE & RTC CONNECTING в Discord)

{FIX} Система и услуга за компресирана памет Високо използване на процесора в Windows 10.

В този урок можете да намерите инструкции за разрешаване на проблема със системата и компресираната памет с висока употреба на процесора в Windows 10.

КОРЕКЦИЯ: Предупредително събитие на диска 51. Открита грешка на устройството по време на операция за пейджинг.

В този урок ще намерите инструкции за коригиране на „Предупредително събитие на диска 51. Открита грешка на устройството по време на операция за пейджинг“ в Windows 10/8/7/Vista.

КОРЕКЦИЯ: Системата прекъсва високото използване на процесора в Windows 10.

Инструкции стъпка по стъпка за коригиране на процеса на „Системни прекъсвания“ при високо използване на процесора в Windows 10. (КОРЕКЦИЯ: Системата прекъсва високо използване на процесора)

Как да коригирам: DISM изходните файлове не могат да бъдат изтеглени, грешка 0x800f0906 (Windows 10/8.1).

Това ръководство за отстраняване на неизправности съдържа подробни инструкции за коригиране на DISM грешка 0x800f0906: „Изходните файлове на DISM не могат да бъдат изтеглени“ в Windows 10/8/8.1.

КОРЕКЦИЯ: ЗЛОУПОЛЗВАНЕ НА SYSTEM PTE Грешка в синия екран при инсталация на Windows 10 (решено)

Подробни инструкции за това как да разрешите грешката „ЗРЕШЕНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА SYSTEM PTE“ на синия екран при инсталиране на Windows 10. (ЗРЕШЕНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА SYSTEM PTE - Инсталиране на Windows 10)

Как да коригирам: DOCX файловете не показват иконата на Word в Explorer. (решено)

КОРЕКЦИЯ: WORD flles се показват с обща икона в Windows Explorer вместо иконата на Word по подразбиране. (Приложено за Word 2010, 2013 или 2016).

FIX Възстановяването на системата неуспешно 0x800700b7 (решено)

Този урок съдържа инструкции за коригиране на грешката при неуспешно възстановяване на системата 0x800700b7, когато се опитвате да възстановите компютър, базиран на Windows 10, 8 или 7: „Възстановяването на системата не завърши успешно. Възникна неуточнена грешка по време на възстановяване на системата. (0x800700b7)'.

Как да поправите грешка 0x00000e9 в процеса на стартиране на Windows 8, 7 или Vista.

Този урок съдържа подробни инструкции как да коригирате грешка 0x00000e9 при стартиране (зареждане) на Windows.

Как да поправите код за грешка 800F080D в Windows Update.

Този урок съдържа подробни инструкции как да коригирате грешка 800F080D по време на Windows Update.

Как да коригирате липсващата езикова лента от лентата на задачите (Windows 10, 8, 7 или Vista)

В този урок ще намерите подробни инструкции как да коригирате липсващата езикова лента от проблем с лентата на задачите в Windows 10, 8.1, 8, 7 и Vista.

Как да КОРИСИМ: Explorer.exe Този файл няма програма, свързана с него.

Този урок съдържа инструкции за разрешаване на грешката „Explorer.exe Този файл няма програма, свързана с него“ в Windows 10, 8, 7 или Vista.