Спиране на доставката на поща Неуспешни известия за съобщения, които не сте изпратили.

Спиране на доставката на поща Неуспешни известия за съобщения, които не сте изпратили.

Ако получите имейл от 'Подсистема за доставка на поща ', след това съобщение, което сте изпратили, се е върнало обратно към вас поради конкретната причина, която се съобщава в съобщението „Подсистема за доставка на поща“.С други думи, всеки имейл, който идва от 'Подсистемата за доставка на поща' ('MAILER DAEMON'), се създава автоматично и съдържа причината за неуспешната доставка на съобщението.

    Свързана статия:Как да преглеждате и анализирате източник на съобщения в съобщенията на подсистемата за доставка на поща.

Но какво се случва, ако получите стотици или хиляди ' Неуспешна доставка на поща – MAILER-DAEMON ' съобщения, докато не сте изпратили никакви имейли? В този случай вие сте жертва на спамър, който използва вашия имейл адрес за изпращане на спам. С други думи, вие сте отвлечени.

спиране на неуспешната доставка на пощаВ този урок можете да намерите подробни инструкции как да се отървете от съобщенията „Неуспешна доставка на поща“ и да защитите своя имейл акаунт.

Как да спрете неуспешната доставка на поща за съобщения, които не сте изпратили.

Стъпка 1. Сканирайте компютъра си за вируси.

Преди всичко се уверете, че компютърът ви е чист от зловреден софтуер и вируси, като използвате това Ръководство за сканиране и премахване на зловреден софтуер .

Стъпка 2. Защитете своя имейл акаунт.

един. Игнорирайте всичко ' Неуспешна доставка на пощата ' известия за съобщения, които не сте изпратили (НЕ ОТВАРЯТЕ тези имейли).

две. Тогава Изтрий всички тези ' Неуспешна доставка на пощата ' доклади . Не пропускайте да ги премахнете и от Изтрит папка с елементи. Ако използвате програма за имейл клиент, като Outlook или Thunderbird, натиснете SHIFT + ОТ (след като ги изберете), за да ги премахнете наведнъж от вашата система.

3. Веднага променете паролата си за имейл . Уверете се, че паролата ви е силна и сложна, така че никой да не може да я познае. Винаги използвайте силна парола, за да защитите акаунта си.*

* Забележка:Действието по промяна на вашата парола няма ефект, ако разпространителят на спам постави вашия имейл адрес (в полето „От:“) за изпратени нежелани имейли, но има ефект, ако имейл акаунтът ви е бил компрометиран.

Четири. Информирайте вашия доставчик на поща за да могат да ги филтрират, за да избегнат запушването на пощенската ви кутия.

5. Маркирайте такива отчети за доставка на поща като нежелани (спам) и приложете правило за автоматичното им преместване в папката „Изтрити“ или „Нежелани“ елементи.

6. Освен това , ако използвате услуга за уеб поща (Yahoo, Hotmail, Google mail и др.):

един. Посочете мобилен номер за възстановяване на акаунта.

две. Актуализирайте информацията за вашия акаунт (Алтернативен имейл адрес, защитен въпрос и др.).

3. Никога не отговаряйте на имейл(и) с искане за вашата парола .

Четири. Бъдете внимателни, когато влизате в имейл акаунта си от обществени компютри или безжични мрежи .

Това е!

Набираме персонал